Nr: 269 Driftschef

Sök senast: Tillsatt

Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge är en fristående medlemsorganisation med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver gymnasieutbildning genom våra naturbruksgymnasier i Ingelstad, Gamleby, Ingelstorp och Helgesbo samt certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion. Dessutom driver vi Hushållningssällskapet Rådgivning Agri AB tillsammans med Hushållningssällskapet Östergötland. Vi har ca 3 500 medlemmar och omsätter totalt omkring 210 miljoner kronor per år och är närmare 325 anställda. I Hushållningssällskapen över hela landet är vi mer än 50 000 medlemmar och ca 700 medarbetare.

Vi söker en medarbetare till tjänsten som

Driftschef


En viktig del av vår verksamhet är våra fyra naturbruksgymnasier. På Gamleby-, Ingelstad- och Ingelstorpgymnasiet bedrivs undervisningen bl.a. på de tillhörande skoljordbruken. Som driftschef kommer du att ansvara för samtliga våra skoljordbruk och säkerställa att driften sker på ett optimalt sätt ur ett ekonomiskt perspektiv. Du ansvarar även för skolornas praktiska utbildningsanläggningar, utifrån de krav som skolorna ställer.

Direkt underställd vd kommer du att arbeta i nära samarbete med skolornas rektorer för att skolorna även i framtiden ska kunna erbjuda ett attraktivt alternativ för ungdomar som söker sig till naturbruksgymnasierna.

Vi söker dig som är en duktig praktiker, både inom växtodling och djurhållning, samtidigt som du är strategisk, kommunikativ och har ett ekonomiskt sinnelag. Det är viktigt att du delar innebörden av organisationens värdeord som är Utveckling, Kompetens och Engagemang. Du trivs att arbeta med frågor som rör eleverna och deras utbildning.

Vi söker dig som är lantmästare, agronom eller har motsvarande utbildningsnivå i kombination med erfarenhet av praktisk jordbruksdrift i ledande befattning.

Tjänsten placeras på någon av våra arbetsplatser, såsom vårt huvudkontor i Kalmar, kontoret i Linköping, alternativ på något av våra gymnasier.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult och du är välkommen att sända din ansökan till anna@kajson.se eller till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta VD Mats Halling 070-549 10 69 eller rektor på Gamlebygymnasiet Bengt-Ove Kjäll 073-414 21 28, alternativt rekryteringskonsult Anna Kajson 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 7 september 2012

Läs gärna mer om vår verksamhet och våra naturbruksgymnasier på www.hushallningssallskapet.se/h

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica