Nr: 111 Lantbrukssäljare

Sök senast: Tillsatt

Sveland är ett av marknadens mest spännande försäkringsbolag. Välkända inom djurförsäkringar och sedan 2005 även rikstäckande inom sakförsäkringar. På två år har vi fördubblat premieintäkten och fortsätter nu expansionen med starka delägare, ett innovativt affärssystem och en bred marknadsorganisation.

Svelands verksamhet har alltid präglats av stor kundlojalitet, skapad kring en ödmjuk känsla och respekt för den enskilde försäkringstagaren. Till våra affärsområden i Skåne,
Halland och Småland söker vi nu dig som vill hjälpa oss att förvalta dessa värden och samtidigt vara en kreativ, engagerad del i ett av branschens snabbast växande företag.

Till vår satsning på lantbrukssektorn i södra Sverige söker vi säljare med hög kompetens inom lantbruksnäringen och förmåga att omsätta detta till bra försäkringslösningar för våra kunder. Du arbetar självständigt mot definierade mål, trivs med att göra affärer och skapar långsiktiga relationer med kunderna. I ditt arbete samarbetar du även med rådgivarna på våra samverkande Sparbanker och bistår dem med försäkringskompetens.

Du är en representativ person med hög social kompetens och van vid att genomföra kundträffar, utbildningar och andra marknadsorienterade uppgifter. Vi ser gärna att du har lantbruksutbildning och en förankring hos lantbrukare i södra Sverige. Erfarenhet från försäkringsbranschen, gärna med IFU- diplom är meriterande.

Frågor kring tjänsten besvaras av Bo Östman, 0451- 38 31 52 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, 0411- 45 733

Din ansökan skickar du till :
Kajson Agri Konsult (logga)
Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller via e-post till anna@ kajson.se

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica