Nr: 114 VD/Verksamhetsledare

Sök senast: Tillsatt


Svenska Ägg är den svenska äggnäringens branschorganisation. Svenska Ägg är också en näringspolitisk intresseorganisation som representerar drygt 90% av äggproduktionen i landet. Våra medlemmar finns i hela kedjan från avelsföretag, unghönsuppfödare, äggproducenter och foderföretag till äggpackerier. Vi söker nu en

                                    VD/ Verksamhetsledare

Du kommer att representera och marknadsföra den svenska äggnäringen både nationellt och på EU-nivå.

Vi lägger stor vikt vid din organisations- och kommunikationsförmåga då du kommer att arbeta med allt från remisser till opinionsbildning. Du kommer att ansvara för kontakter med EU, Jordbruksdepartementet och Livsmedelsverket mm. I arbetet ingår även ansvar för genomförandet av våra stämmor och möten.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med ordförande och styrelsen samt med vår rikslikare, PR-byråer och med redaktören för tidningen Fjäderfä. Du kommer inte att ha någon anställd personal. Placeringsort är Stockholm.  

Vi söker dig som är agronom/lantmästare eller har annan relevant utbildning i kombination med kunskap om och erfarenhet av den svenska lantbruksnäringen.

Läs mer om Svenska Ägg på www.svenskaagg.se

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Munktellstorget 2, 633 43 Eskilstuna eller till kattis@kajson.se

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter 016 17 80 17 eller 070 266 69 49. Märk din ansökan med ”ref. nr 114”


 

 

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica