Nr: 116 Säljare

Sök senast: Tillsatt


DeLaval marknadsför utrustning och tillbehör för lantbrukets djurstallar. Våra kunder är lantbrukare över hela världen.
DeLaval är ett modernt och dynamiskt företag som utvecklar högteknologiska lösningar för mjölkproduktion. Vår övertygelse att långsiktig affärsmässighet bara kan uppnås med respekt för människor, djur och natur har gjort oss till världsledande inom mjölkningssystem. Vi har lång erfarenhet av nyskapande uppfinningar och avsätter stora resurser för att behålla vårt tekniska försprång på 2000-talet.
DeLaval Sales AB är ansvarig för försäljningen på den svenska marknaden. Bolaget har 200 anställda. Välkommen till oss på
www.delaval.se

DeLaval Sales AB

söker

Säljare


Vi söker en erfaren säljare med ansvar för vårt distrikt som omfattar Bohuslän, Dalsland och Värmland. Arbetsuppgifterna består av projektering, försäljning och uppföljning av anläggningar och system för djurstallar med fokus på mjölkproduktion. I arbetet har du kontakter med mjölkföretagare, byggare, myndigheter och rådgivande instanser.

För att lyckas i arbetet bör du vara en dokumenterat god säljare, målmedveten och affärsinriktad och ha lätt att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer med kunderna. Vi vill gärna att du har vana vid att arbeta med projektering och PC-baserade säljsystem. 

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du har frihet att lägga upp arbetet som det passar dig och dina kunder bäst. Du får en omfattande grundutbildning på vår utbildningsenhet i Hamra och därefter en kontinuerlig vidareutbildning. Du erbjuds mycket goda förtjänstmöjligheter.

Har du lantbruksutbildning och erfarenhet av svenskt lantbruk, gärna inom mjölkproduktion är det en merit. Det viktigaste är att du är en duktig säljare och tycker att det skulle vara spännande och intressant att arbeta inom den svenska lantbruksnäringen.


Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult
Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller via www.kajson.se
Märk din ansökan med ”Ref.nr 116”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Lars Assarsson, DeLaval, 070- 671 93 02, Lars Nyman, DeLaval, 070- 571 51 63 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, 0411- 45 733


Vi vill ha din ansökan senast den 30 november 2006

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica