Nr: 120-126 Redovisningskonsulter/Ekonomer m.fl.

Sök senast: Tillsatt

LRF Konsult är Sveriges största ekonomi- och rådgivningsföretag. Vi finns på fler än 130 platser i landet och har idag ca 1 200 ekonomer, jurister och andra specialister anställda.
LRF Konsults affärsidé är att hjälpa små och medelstora företag att utveckla sitt företagande. 
Våra tjänster omfattar ekonomisk rådgivning bl.a. bokföring, bokslut, affärsutveckling och juridisk rådgivning. Vi har även specialister inom växtodlings- och energirådgivning samt rådgivning kring försäkringslösningar. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka och vi behöver förstärka vårt affärsområde Sydost med fler kvalificerade medarbetare.

I vår resultatenhet Kronoberg/Värnamo finns kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Älmhult. Tillsammans har kontoren ca 35 medarbetare.


Med huvudsaklig placering i Växjö söker vi:

Redovisningskonsult, referensnummer 120
Till vårt kontor i Växjö söker vi en ekonomikonsult. Huvudsakliga arbetsuppgifter är årsbokslut och deklarationer i aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor. Därutöver ingår löpande bokföring, skatt och momsdeklarationer. Vi vill att du är noggrann, uthållig och resultatinriktad. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Lämplig utbildning är civilekonom eller annan motsvarande högskoleutbildning

Sekreterare/ekonomiassistent, referensnummer 121
Till vårt kontor i Växjö söker vi en sekreterare/ekonomiassistent. Arbetsuppgifterna omfattar renskrivning, kopiering, arkivering samt andra allmänna kontorsgöromål. Även löpande bokföring ingår i arbetsuppgifterna. Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel och trivs med att arbeta med många olika kontorssysslor. Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och ha bokföringskunskaper. Lämplig bakgrund är gymnasieekonom och/eller annan relevant eftergymnasial utbildning

Projektanställning - försäkringsanalyser till Växjö och Ljungby, referensnummer 122
Vi söker en medarbetare för en projektanställning som varar t.o.m. 2008. Arbetet består av att göra försäkringsanalyser till våra kunder. I tjänsten ingår även en del bokförings- och redovisningsarbete. Vi söker dig som är utåtriktad och har lätt att skapa förtroende. Du behöver inte ha erfarenhet av försäkring eftersom du kommer att få intern utbildning. Lämplig bakgrund är gymnasieekonom, gärna med någon eftergymnasial ekonomiutbildning.


Med huvudsaklig placering i Ljungby söker vi:

Ekonom, referensnummer 123
Till vårt kontor i Ljungby söker vi en ekonom som huvudsakligen ska arbeta med löpande bokföring, förberedelser av bokslut samt enklare deklarationer. Vi vill att du är noggrann, uthållig, flexibel och serviceinriktad. Lämplig bakgrund är gymnasieekonom med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Redovisningskonsult, vikariat, referensnummer 124
Till vårt kontor i Ljungby söker vi en redovisningskonsult som huvudsakligen kommer att arbeta med våra lantbrukskunder. Arbetsuppgifterna omfattar årsbokslut och deklarationer. Därutöver ingår löpande bokföring, skatt och momsdeklarationer. Vi vill att du är noggrann, uthållig och resultatinriktad. Lämplig bakgrund är ekonomagronom, civilekonom eller annan motsvarande högskoleutbildning i kombination med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tjänsten är ett vikariat från januari 2007 och minst ett år framåt. Goda möjligheter till fast anställning.


Med huvudsaklig placering i Värnamo söker vi:

Lantbruksekonom, referensnummer 125
Till vårt kontor i Värnamo söker vi en lantbruksekonom som huvudsakligen ska arbeta med att upprätta årsbokslut och deklarationer åt våra större lantbrukskunder. I tjänsten ingår även arbete med driftsplaner och EU-ansökningar. Vi söker dig som är resultatinriktad, uthållig och har goda ledaregenskaper. Lämplig bakgrund är agronom- eller lantmästareexamen i kombination med relevant arbetslivserfarenhet.

Med huvudsaklig placering i Ljungby söker vi:

Redovisningskonsult, referensnummer 126
Till vårt kontor i Ljungby söker vi en redovisningskonsult. I arbetsuppgifterna ingår upprättande av bokslut, deklaration samt årsredovisning för aktiebolag, samt bokslut och deklaration för enskilda firmor. Även annan ekonomisk rådgivning ingår. Lämplig bakgrund är civilekonomexamen eller annan motsvarande högskoleutbildning i kombination med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

 


Allmän information
För mer information om tjänsterna är du välkommen att ringa resultatenhetschef George Horwath, tel. 0470- 74 57 01 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.
Du kan också kontakta våra fackliga företrädare Ann Gyllensvärd (SACO), 0470- 74 57 57 eller Folke Axelsson 0485- 369 84

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via anna@kajson.se. Du kan också lägga in din ansökan direkt via hemsidan. Klicka då på ”Ansökan” i listen till vänster.

Vi vill ha din ansökan senast den 20 oktober 2006. Ange referensnummer i ansökan.


Välkommen till Sveriges största ekonomi- och rådgivningsföretag!

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica