Nr: 127-129 Ekonomer/Lantbruksekonom

Sök senast: Tillsatt

LRF Konsult är Sveriges största ekonomi- och rådgivningsföretag. Vi finns på fler än 130 platser i landet och har idag ca 1 200 ekonomer, jurister och andra specialister anställda.
LRF Konsults affärsidé är att hjälpa små och medelstora företag att utveckla sitt företagande. 
Våra tjänster omfattar ekonomisk rådgivning bl.a. bokföring, bokslut, affärsutveckling och juridisk rådgivning. Vi har även specialister inom växtodlings- och energirådgivning samt rådgivning kring försäkringslösningar. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka och vi behöver förstärka vårt affärsområde Sydost med fler kvalificerade medarbetare.


LRF Konsult i Jönköpings län har kontor i Jönköping, Vetlanda, Tranås och Nässjö. Tillsammans har kontoren ca 50 anställda.


Med huvudsaklig placering i Jönköping söker vi:

Ekonom, referensnummer 127
Till vårt kontor i Jönköping söker vi en ekonom. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av redovisning i form av löpande kontering, avstämning reskontra, bokslut, rådgivning inom ekonomi- och skatteområdet. Delar av arbetet ligger ute hos kunderna som till huvudsak består av småföretagare med 0-10 anställda. Vi söker dig som är pedagogisk, utåtriktad och noggrann. Lämplig bakgrund är högskoleutbildning i ekonomi gärna i kombination med erfarenhet av bokslut i aktiebolag.


Med huvudsaklig placering i Tranås söker vi:

Ekonom, referensnummer 128
Till vårt kontor i Tranås söker vi en ekonom. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av redovisning i form av löpande kontering, avstämning reskontra, bokslut, rådgivning inom ekonomi- och skatteområdet. Delar av arbetet ligger ute hos kunderna som till huvudsak består av småföretagare med 0-10 anställda. Vi söker dig som är pedagogisk, utåtriktad och noggrann. Är du dataintresserad är det meriterande. Lämplig bakgrund är högskoleutbildning i ekonomi gärna i kombination med erfarenhet av bokslut i aktiebolag.


Med huvudsaklig placering i Vetlanda söker vi:

Lantbruksekonom, referensnummer 129
Till vårt kontor i Vetlanda söker vi en lantbruksekonom. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av redovisning i form av löpande kontering, avstämning reskontra, bokslut, rådgivning inom ekonomi- och skatteområdet. Delar av arbetet ligger ute hos kunderna som till huvudsak består av lantbrukare och andra småföretagare med 0-10 anställda. Vi söker dig som är pedagogisk, utåtriktad och noggrann. Lämplig bakgrund är ekonomagronom- eller lantmästarexamen alternativt annan relevant ekonomisk högskoleutbildning.


Allmän information
För mer information om tjänsterna är du välkommen att ringa resultatenhetschef Johan Olausson, tel. 036- 34 23 51 eller rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, tel. 016- 17 80 17.
Du kan också kontakta våra fackliga företrädare Ann Gyllensvärd (SACO), 0470- 74 57 57 eller Folke Axelsson 0485- 369 84

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Munktellstorget 2, 633 43 Eskilstuna eller via kattis@kajson.se Du kan också lägga in din ansökan direkt via hemsidan. Klicka då på ”Ansökan” i listen till vänster.

Vi vill ha din ansökan senast den 20 oktober 2006. Ange referensnummer i ansökan.

Välkommen till Sveriges största ekonomi- och rådgivningsföretag!

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica