Nr: 147 Bitr.kreditchef för privatmarknad

Sök senast: Tillsatt

Vi expanderar igen!
Skurups Sparbank är en framgångsrik, fristående sparbank grundad redan 1881. Vår affärsvolym ligger idag på över 7 miljarder och vi är snart uppe i 50 medarbetare. Våra långsiktiga satsningar på att erbjuda en mänsklig fullservicebank med personligt engagemang, lokal kännedom, spetskompetens och globalt tänkande har mottagits väl både på privat-, företags- och lantbruksmarknaden. Tillströmningen av kunder på privatmarknaden gör att vi behöver förstärka med ytterligare medarbetare. Vi söker därför:


Biträdande kreditchef för privatmarknad

Du kommer att arbeta vid vårt Skurupskontor mot våra privatkunder. I arbetsuppgifterna ingår, förutom egna kredithandläggningar, att leda, utveckla och coacha privatmarknadsavdelningen som består av kunniga medarbetare med kredithandläggning som huvudsaklig arbetsuppgift.

Vi vill att du har goda ledaregenskaper, är en bra lyssnare och är ett stöd både i kundmöten och i det dagliga arbetet. Du har ett brett, aktivt kontaktnät och ser försäljning och avslut som något självklart.
Att du har relevant erfarenhet av kreditgivning och kundmöten är självklart. Och även att du har grundkunskap i ekonomi, skatterätt och juridik. Kunskaper inom fastighetsrätt ät ett plus.

Besök oss gärna på www.skurupssparbank.se

Svar på frågor om tjänsten kan du få av kreditchef Therese Mårtensson, tel 0411- 53 67 14 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411- 45 733. Du kan även kontakta vår fackliga företrädare Bengt Göran Svensson (Finansförbundet), tel 0411- 53 67 05. Din ansökan vill vi ha senast den 8 december till:
Kajson Agri Konsult
Storkvägen 7
274 33 Skurup
eller direkt via www.kajson.se
Ange ref.nr. 147 i din ansökan

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica