Nr: 150 Säljare

Sök senast: Tillsatt

Swedegg är en av Sveriges största leverantörer av daggamla kycklingar och värpfärdiga hönor. Vi levererar till äggproducenter i Sverige, Danmark och övriga Europa. Våra svenska kunder finns i hela landet med tyngdpunkten i södra Sverige. Swedeggs huvudkontor är beläget i Mantorp strax utanför Mjölby.

Swedegg

söker

Säljare


Vi söker en erfaren säljare med ansvar för den svenska marknaden. Förutom försäljning av våra kycklingar och höns kommer du att arbeta med rådgivning och service till våra kunder.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete där du har frihet att lägga upp arbetet som det passar dig och dina kunder bäst. Du är en god säljare, målmedveten och ha lätt för att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer med kunderna.

Vi vill att du har relevant lantbruksutbildning, gärna med anknytning till äggproduktion. Det viktigaste är dock att du är en duktig säljare som trivs med att göra långsiktiga affärer.

Du får gärna vara stationerad i Skåne då många av våra kunder finns i södra Sverige. Tjänstebil ingår i tjänsten. Ange löneanspråk i ansökan.


Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller via www. kajson.se
Märk din ansökan med ”Ref.nr 150”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Peter Falk, Swedegg, tel. 0705- 23 13 96 eller till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 2 februari 2007

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica