Nr: 154 Driftsledare

Sök senast: Tillsatt

Bäckagårds Agri AB bedriver lantbruk på Bäckagård och Långans gård, som båda är belägna i den natursköna Ätradalen mellan Falkenberg och Ullared. Verksamheten består av en växtodling på totalt ca 300 ha inklusive arrenden som är huvudsakligen inriktad på foderproduktion samt en mjölkproduktion med ca 280 kor samt ungdjur. Verksamheten sysselsätter totalt fem personer inklusive ägarna.


Bäckagårds Agri AB

söker

Driftsledare


Vi söker dig som i nära samarbete med ägarna tar ansvaret för den dagliga driften i verksamheten. Arbetsuppgifterna omfattar arbetsledning i såväl växtodlingen som mjölkproduktionen och erbjuder ett både självständigt och omväxlande arbete. Du deltar också i den dagliga driften och har ansvar för t.ex. växtodlingsplaner och maskinunderhåll. 

Du har erfarenhet av och intresse för både växtodling och mjölkproduktion. Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper och förmåga att skapa en arbetsmiljö där medarbetarna trivs och utvecklas. 

Lämplig bakgrund är driftsledarutbildning eller motsvarande utbildningsnivå i kombination med relevant arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder dig ett trevligt och rymligt boende på gården med närhet till både skola och badsjö. Möjligheter till jakt finns.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller via www. kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 154”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till ägarna Henrik Regen, tel. 0705- 12 50 27 eller Ulrika Regen, tel. 0703- 14 44 73 alternativt rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica