Nr: 158 Administrativ chef

Sök senast: Tillsatt

Swedfarm AB, som är beläget i Linköping, är ett av de ledande företagen i Sverige när det gäller försäljning av fjäderfä och olika typer av anläggningar och utrustning för fjäderfä- och äggproduktion. Swedfarm bedriver även äggproduktion och jordbruk. Företaget är familjeägt. En av våra nyckelmedarbetare går i pension och vi söker nu en  

Administrativ chef


Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett framgångsrikt företag, där dina främsta ansvarsområden kommer att finnas inom ekonomi, planering och logistik. Du är även föredragande och sekreterare i styrelsen.

Vi söker dig som har ett utpräglat affärssinne och goda kunskaper i ekonomi. Du trivs med varierande arbetsuppgifter i ett företagsklimat, som präglas av att vi ställer upp för varandra.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarfullt arbete i ett expanderande företag, som under en följd av år har haft en god resultatutveckling.

Lämplig bakgrund är t ex lantmästareutbildning eller motsvarande med inriktning på ekonomi. Det viktigaste är att du har stort intresse för och erfarenhet av att arbeta med företagande och ekonomi.

   
Välkommen med din ansökan till kattis@kajson.se  eller
Kajson Agri Konsult, Catharina Matsdotter, Munktellstorget 2, 633 43 Eskilstuna

Märk din ansökan med ref nr158.

Har du några frågor angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter,
tel. 016 17 80 17 eller mob. 070 266 69 49

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica