Nr: 159 Förvaltare

Sök senast: Tillsatt

Edeby Ripsa är naturskönt belägen vid sjön Båvens södra strand i Nyköpings kommun. Egendomen omfattar totalt 4000 ha varav bl.a. 3 000 ha produktiv skog samt 400 ha åker, bestående av vall och naturbete. Till egendomen hör också ett tjugotal hyresfastigheter, en park samt 1000 ha eget vatten. Gården har även starka viltstammar, ett vilthägn och en mindre dikobesättning. Gården med dess unika läge ger goda förutsättningar att utveckla befintliga och nya verksamheter.


Edeby Ripsa Skogsförvaltning AB

söker

Förvaltare


Vi söker dig med stort intresse för affärer och med förmåga att organisera och utveckla verksamheter. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en vacker och välskött miljö där ägaren är mycket intresserad av dina idéer och erbjuder dig stora möjligheter att utveckla och förädla driften.

Utöver det övergripande ansvaret leder du den dagliga driften och är arbetsledare för gårdens medarbetare, du deltar också i det praktiska arbetet.

Du ansvarar för budget, bokföring, och uppföljning av resultat mm. Du förväntas komma med förslag på framtidsplaner och investeringar som du beslutar om i samråd med ägaren.

Vi lägger stor vikt vid att du är utåtriktad och ordningsam och vi ser gärna att du har ett natur- och kulturmiljö intresse. Vi vill gärna att du  bor på gården.

Vi vill att du har skogs- eller lantbruksutbildning tillsammans med praktisk erfarenhet av att arbeta med driftsledning inom skogs/ jordbruks- och fastighetsskötsel.


Välkommen med din ansökan till kattis@kajson.se  eller Kajson Agri Konsult Catharina Matsdotter, Munktellstorget 2, 633 43 Eskilstuna

Vi vill ha din ansökan senast den 29 juni  märk din ansökan med ref nr 159.

Har du några frågor angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, 016 17 80 17, 070 266 69 49

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica