Nr: 161 Driftschef

Sök senast: Tillsatt

Skabersjö Gods AB och Näsbyholms Fideikommiss AB i södra Skåne omfattar tillsammans 2 252 ha åkermark. Växtodlingen drivs gemensamt i SkaberNäs HB och primärgrödorna utgörs av raps, gräsfrö och spannmål varav en stor del är utsäde. Utöver växtodlingen ingår även parkskötsel, vägunderhåll, samt underhåll av totalt 110 bostadshus och 180 ekonomibyggnader. Vi är totalt 12 heltidsanställda.

SkaberNäs HB

söker

Driftschef

Vi söker en driftschef med placering på Näsbyholm. Du ingår i driftsgruppen för SkaberNäs HB och driver de beslut som fattas där. Du kommer att ha ett nära samarbete med driftschefen för Skabersjö Gods.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. personalansvar för de medarbetare som utgår från Näsbyholm, genomförande av växtodlingsplanerna i praktisk drift samt ansvar för beställning av förnödenheter och förbrukningsmaterial. Du deltar även i det praktiska arbetet vid behov.

Vi söker dig med erfarenhet av växtodlingsarbete i ledande befattning. Vi värdesätter din förmåga att utveckla medarbetarna och skapa ett positivt arbetsklimat. Du är också positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta.

Lämplig bakgrund är gedigen praktisk erfarenhet i kombination med lantbruksutbildning motsvarande driftsledarnivå eller högre.

Vi kan erbjuda en trevlig bostad.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup,
eller via www. kajson.se. Märk din ansökan med ”Ref.nr. 161”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till vd Martin Rosenmejer
tel. 0709- 24 77 67 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica