Nr: 167 Säljare - Vattenrening

Sök senast: Tillsatt

Nordkalk är Nordeuropas ledande tillverkare av kalkstensbaserade produkter för bl.a. stål-, massa- och pappersindustri, bygg samt miljövård och lantbruk. Nordkalk är varumärke för produkterna. Nordkalk har verksamhet i Finland, Sverige, Baltikum, Polen samt Tyskland och har nyligen påbörjat expansion i Ryssland. I Nordkalk finns totalt ca 1 400 anställda varav 220 är anställda i Sverige. Nordkalk ägs av Ahlström Capital Oy, Rettig Group Oy samt ett antal stiftelser i Finland. Det svenska marknads- och försäljningskontoret är placerat i Landskrona. Besök oss gärna på www. nordkalk.com.

Nordkalk

söker

Säljare - Vattenrening

Direkt underställd marknadschefen ansvarar du för marknadsområde Vatten. Området omfattar vatten- och avloppsrening samt Filtra P som är ett helt nytt koncept för vattenrening i fastigheter utan kommunalt avlopp.
 
Du har budget- och resultatansvar för marknadsområdet och utöver försäljningen ansvarar du för framtagande av strategier och handlingsplaner. Förutom direkta kundkontakter arbetar du med kickoffer och säljaktiviteter och tillsammans med både interna och externa konsulter tar du fram marknads- och promotion material.

Kunderna är både kommuner och privata företag och du ska kunna bistå dessa med vattenkemisk och teknisk support. Genom nära kundrelationer känner du av förändringar och trender som befäster vår position på marknaden och leder till nya utvecklings- och tillväxtmöjligheter.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där ditt intresse för att göra affärer är en avgörande framgångsfaktor. Du har ett stort intresse för människor och trivs med att bygga förtroendefulla relationer. Vi värdesätter också att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Lämplig bakgrund är vattenkemisk utbildning i kombination med praktisk erfarenhet av arbete inom vatten- och avloppsrening.

Placeringsorten är marknads- och försäljningskontoret i Landskrona alternativt vårt kontor i Köping och det geografiska försäljningsområdet har tyngdpunkt på området söder om Mälardalen. Tjänsten innebär ca 3 resdagar i veckan.

Välkommen med din ansökan som du sänder till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup, eller direkt via www. kajson.se. Märk din ansökan med ”Ref.nr. 167”.
Vi vill ha din ansökan senast den 7 december 2007

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till marknadschef Lennart Thorsson, tel. 0418- 43 75 83 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica