Nr: 170 Arbetsledare/Gruppchef

Sök senast: Tillsatt

Syngenta är ett världsledande företag inom ”Agribusiness”, som arbetar för ett uthålligt och långsiktigt jordbruk genom innovativ forskning och utveckling. Företaget intar första plats inom växtskydd och är nummer tre på marknaden för högvärdiga kommersiella utsäden. Försäljningen år 2006 var cirka $ 8,1 miljarder. Syngenta har cirka 21 000 medarbetare i mer än 90 länder. Syngenta är noterat på den schweiziska börsen (SYNN) och i New York (SYT). Ytterligare information finns på www.syngenta.com.

Syngenta Seeds AB i Landskrona är specialiserat på förädling och produktion av sockerbetsfrö. Det säljs under varumärket Hilleshög till sockerbetsodlare världen över. För att möta framtida behov av sockerproduktion och sockerkonsumtion, görs betydande investeringar i forskning och utveckling av nya sockerbetssorter. Syngenta Seeds AB är Syngentas centrum för forskning och utveckling inom sockerbetor. Företaget har drygt 200 anställda. För mer information, besök www.syngenta.se


Syngenta Seeds AB

söker

Arbetsledare/Gruppchef


På uppdrag av förädlare och forskare är det avdelningen ”Fält och Växthus” uppgift att producera sockerbetsfrö och testa detta i odlingsförsök. Resultaten från försöken ligger till grund för det fortsatta arbetet mot nya betsorter. Som arbetsledare och gruppchef erbjuder vi dig ett ansvarsfullt och utvecklande arbete som ansvarig för fröodlingarna med förädlingsmaterial. Fröerna produceras både i växthus och i fältodlingar.

Arbetet inom avdelningen är stundtals mycket arbetsintensivt. Du får fullt personalansvar för ca 25 personer och det är därför viktigt att du har erfarenhet av personalledning. Ditt ledarskap kännetecknas av prestigelöshet och ett stort engagemang för verksamheten och dina medarbetare. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor såväl inom som utanför avdelningen och vi värdesätter därför att du har god organisationsförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga. Du kommer även att ha kontakter med våra utlandsstationer och behöver därför goda kunskaper i engelska.

Du är troligen trädgårdstekniker, eller har annan högskoleutbildning inom trädgård eller lantbruk, och har genom praktisk erfarenhet skaffat dig en gedigen odlingskompetens.

Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll med placering i Landskrona, som är Syngentas globala forsknings- och utvecklingscentrum för sockerbetan.

Välkommen med din ansökan som du sänder till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via www. kajson. se. Märk din ansökan ”Ref.nr. 170”

För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411- 45 733. Vi vill ha din ansökan senast den 8 februari 2008

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica