Nr: 174 Privat- och företagsrådgivare

Sök senast: Tillsatt

Skurups Sparbank är en framgångsrik fristående Sparbank grundad 1881. Våra långsiktiga satsningar på att erbjuda en mänsklig fullservicebank med personligt engagemang, lokal kännedom, spetskompetens och globalt tänkande har mottagits väl. Detta har resulterat i en stark tillväxt och vi har idag en affärsvolym på mer än 8 miljarder. Lönsamheten är god och vi behöver nu förstärka vår organisation som består av 50 personer med fler duktiga rådgivare.

Skurups Sparbank

söker

Privat- och företagsrådgivare


Erfaren företagsrådgivare
Du kommer att arbeta vid vårt Skurupskontor med våra företagskunder. I arbetsuppgifterna ingår att analysera företag och bokslut och att ge förslag till kreativa företagslösningar. I dina arbetsuppgifter med företagskunderna vill vi även att du arbetar med placering av företagens överlikviditet.

Rådgivningen sker utifrån ett helhetsperspektiv med tillämpande av befintliga system.
Du kommer också att samarbeta med bankens övriga specialister. Kundbesök utgör en naturlig del i bankens arbetssätt så därför är det viktigt att du ser säljmöjligheten i besöken och kan göra avslut. Det är också viktigt att du vill skapa mervärden för kunden.


Privatrådgivare
Du kommer att arbeta vid vårt Skurupskontor med våra privatkunder.
I arbetsuppgifterna ingår att diskutera kundens hela ekonomi som innefattar finansiering av nybyggnationer, fastighetsförvärv samt placeringar, försäkringar mm.
Vi vill att du har erfarenhet av att samarbeta med byggföretag, mäklare och kommun.

Rådgivningen sker utifrån ett helhetsperspektiv genom kundsamtal på kund- eller bankinitiativ. Du kommer också att samarbeta med bankens övriga specialister.


Gemensamt för båda tjänsterna gäller:
Tillsammans med övriga medarbetare på banken blir ni en väsentlig del av bankens kompetens. Det är därför viktigt att ni har gedigen erfarenhet, är engagerade i ert arbete, känner för sparbankstanken och uppskattar att arbeta i ett mindre samhälle i en självständig bank. Ni är initiativrika, sociala och kontaktskapande personer. Ni har ett stort civilkurage men också glimten i ögat.
 
Relevant utbildning för tjänsterna är god ekonomisk och juridisk grundutbildning samt goda datakunskaper.

Mjuka värden är hårdvaluta hos oss
På Skurups Sparbank arbetar vi fokuserat och målinriktat för att leva upp till vår vision, att vara den mänskliga banken. Därför är det viktigt att du som anammar innebörden i den visionen. Att vi är den mänskliga banken innebär bland annat:

-Vi använder ny teknik men som komplement till mötet mellan människor
-Vi har generösa öppet- samt rådgivningstider anpassade efter kundernas behov
-Vi eftersträvar snabba beslut och minimal byråkrati
-Vi har kunskap, närhet och intresse för bygden
-Ibland tvingas vi säga nej till en kund, men detta är också ett sätt att värna om kunden


Vill du veta mer eller ansöka?
I denna rekrytering samarbetar med rekryteringskonsult Anna Kajson. Svar på frågor om företagsrådgivartjänsten kan du få av Ralf Ohlsson, tel 0411- 53 67 25 och kring frågor om privatrådgivartjänsten ringer du Anders Mårtensson, tel 0411- 53 67 43.

Du kan också kontakta rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411- 45 733 angående båda tjänsterna. Din ansökan vill vi ha under adress Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup. Du kan också skicka in den via e-mail till anna@kajson.se eller direkt via hemsidan.

Vi vill ha din ansökan senast den 5 mars 2008

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica