Nr: 179 HR- och Kommunikationschef

Sök senast: Tillsatt

Nordkalk är Nordeuropas ledande tillverkare av kalkstensbaserade produkter för bl.a. stål-, massa- och pappersindustri, bygg samt miljövård och lantbruk. Nordkalk är varumärke för produkterna. Nordkalk har verksamhet i Finland, Sverige, Baltikum, Polen samt Tyskland och har nyligen påbörjat expansion i Ryssland. I Nordkalk finns totalt ca 1 400 anställda varav 220 är anställda i Sverige. Nordkalk ägs av Ahlström Capital Oy, Rettig Group Oy samt ett antal stiftelser i Finland. Det svenska marknads- och försäljningskontoret är placerat i Landskrona. Besök oss gärna på www. nordkalk.com.


Nordkalk

söker

HR- och KommunikationschefSom HR- och kommunikationschef för Nordkalk i Sverige ansvarar du för företagets personal- och kommunikationsfrågor som t.ex. personalutveckling och utbildning, resursplanering och organisationsfrågor samt utveckling av den interna kommunikationen inom Nordkalk AB.

Vi söker dig som är självständig och initiativrik och som gärna tar tag i saker. Du skall kunna identifiera utvecklingsmöjligheter och genomföra förändringar med beaktande av helheten. Du är bra på att kommunicera och kommer väl överens med alla slags människor, samtidigt som du kan se vilka åtgärder som krävs för en framgångsrik affärsverksamhet.

Som medlem av Nordkalks HR- och kommunikationsnätverk kommer du att samarbeta med kolleger från de övriga verksamhetsländerna. Du kommer även att ingå i Nordkalk Sveriges ledningsgrupp och rapporterar direkt till Sverigechefen.

Lämplig bakgrund är relevant HR-utbildning t.ex. PA-linjen eller motsvarande utbildningsnivå samt utbildning inom kommunikation. Du har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat HR arbete.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
Eller via www. kajson.se
Märk din ansökan med ”Ref.nr. 179”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Vd för Nordkalk Sverige, Hans Gustafsson, tel. 0498-25 32 20 eller 0739- 20 16 40 alt. rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 maj 2008

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica