Nr: 180 Marknadsassistent

Sök senast: Tillsatt

Nordkalk är Nordeuropas ledande tillverkare av kalkstensbaserade produkter för bl.a. stål-, massa- och pappersindustri, bygg samt miljövård och lantbruk. Nordkalk är varumärke för produkterna. Nordkalk har verksamhet i Finland, Sverige, Baltikum, Polen samt Tyskland och har nyligen påbörjat expansion i Ryssland. I Nordkalk finns totalt ca 1 400 anställda varav 220 är anställda i Sverige. Nordkalk ägs av Ahlström Capital Oy, Rettig Group Oy samt ett antal stiftelser i Finland. Det svenska marknads- och försäljningskontoret är placerat i Landskrona. Besök oss gärna på www. nordkalk.com.


Nordkalk

söker

Marknadsassistent


Direkt underställd marknadschefen kommer du att arbeta med vår säljsupportfunktion där bl.a. säljstödsprogram, telefonkontakter med kunderna och framtagande av leverans- och försäljningsprognoser ingår. Du ansvarar även för utskick, registervård och de praktiska arrangemangen vid olika typer av kundträffar. Uppdatering av såväl vårt Intranet som Internet samt allmänna kontorsgöromål blir också en del av dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete, där det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad. Du har en god organisationsförmåga och tycker om ordning och reda. Med glimten i ögat är du ”spindeln i nätet” på marknads- och försäljningskontoret i Landskrona.

Du har relevant utbildning, där datakunskaper är en viktig del samt arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsområde.Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
Eller via www. kajson.se
Märk din ansökan med ”Ref.nr. 180”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till marknadschef Lennart Thorsson, tel. 0739- 20 16 65 alt. rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 maj 2008
 
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica