Nr: 181 Produktchef

Sök senast: Tillsatt

Nordkalk är Nordeuropas ledande tillverkare av kalkstensbaserade produkter för bl.a. stål-, massa- och pappersindustri, bygg samt miljövård och lantbruk. Nordkalk är varumärke för produkterna. Nordkalk har verksamhet i Finland, Sverige, Baltikum, Polen samt Tyskland och har nyligen påbörjat expansion i Ryssland. I Nordkalk finns totalt ca 1 400 anställda varav 220 är anställda i Sverige. Nordkalk ägs av Ahlström Capital Oy, Rettig Group Oy samt ett antal stiftelser i Finland. Det svenska marknads- och försäljningskontoret är placerat i Landskrona. Besök oss gärna på www. nordkalk.com.


Nordkalk

söker

Produktchef


Direkt underställd marknadschefen ansvarar du för markandsområdena markstabilisering, betong samt bygg.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du har ett stort intresse för människor och trivs med att bygga förtroendefulla relationer. Ditt intresse för att göra affärer är en avgörande framgångsfaktor. Vi värdesätter också att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
 
Du har budget- och resultatansvar för marknadsområdena och utöver försäljningen ansvarar du för framtagande av strategier och handlingsplaner. Förutom direkta kundkontakter arbetar du med säljaktiviteter och viss teknisk support. Du medverkar i branschföreningar och deras aktiviteter samt tar fram marknads- och promotion material.

Genom nära kundrelationer känner du av förändringar och trender som du tillsammans med vår utvecklingsavdelning omvandlar till nya och effektiva produkter. Detta stärker och befäster vår position på marknaden.

Lämplig bakgrund är teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning i kombination med praktisk erfarenhet av arbete inom byggbranschen gärna med erfarenhet inom något av våra marknadsområden.  

Placeringsorten är Landskrona alternativt Köping. Tjänsten innebär ca 3 resdagar i veckan.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller direkt via www. kajson.se.
Märk din ansökan med ”Ref.nr. 181”.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till marknadschef Lennart Thorsson, tel. 0739-20 16 65 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 30 maj 2008

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica