Nr: 182 Area Sales Manager

Sök senast: Tillsatt

LEMKEN är en av Europas ledande tillverkare av maskiner för jordbearbetning, sådd och växtskydd. Företaget grundades 1780 och ägs av familjen Lemken. Företaget växer snabbt och har de senaste tre åren fördubblat sin omsättning till ca 185 miljoner Euro. All tillverkning av maskiner sker i Tyskland. LEMKEN sysselsätter idag ca 850 personer och finns representerat i 44 länder. Besök oss gärna på www. lemken.com.


Area Sales Manager


Vi söker dig som vill vidareutveckla våra affärer i Sverige. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du har god support från företagsledningen i Tyskland. I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla våra försäljningskanaler med maskinhandlare runt om i Sverige och ge dessa full support. En stor del av din tid ägnas åt diskussioner med slutkunderna men du kommer även att arbeta med utbildning, demonstrationer av våra maskiner samt representera företaget vid mässor och utställningar.  

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av försäljning av liknande produkter och med stor tekniskt kompetens. Ditt intresse för att göra affärer är en avgörande framgångsfaktor och du trivs med att bygga förtroendefulla relationer. Du är en god organisatör som gillar utmaningar. Tjänsten innebär ca 2-3 resdagar per vecka.

Vi tror att du är agronom eller lantmästare med inriktning på maskinteknik alternativt är civilingenjör med kunskaper om jordbruk. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt och kunskaper i tyska är meriterande.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller via www. kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 182”.
Din ansökan kan lämnas på svenska eller engelska.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 maj 2008

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica