Nr: 184 Affärsutvecklingschef

Sök senast: Tillsatt

Mellersta Sveriges Lantbruks AB, MSLA, är ett helägt dotterbolag till Investment AB Kinnevik. MSLA driver, genom helägt dotterbolag, 6700 ha i Polen. Dessutom har MSLA en aktivt operativ roll i driften i Black Earth Farming, ett bolag som controllerar mer än 300 000 hektar i Ryssland.


Mellersta Sveriges Lantbruks AB

söker

Affärsutvecklingschef


I nära samarbete med VD, MSLA kommer du inledningsvis att överta ansvaret för vårt polska jordbruk och i förlängningen även delta i andra delar av våra internationella investeringar.

Vi söker dig som har mycket goda odlings - och maskinkunskaper samt goda ekonomiska kunskaper i driftsekonomi. Du är en självständig person med förmåga att ta beslut. Du drivs av ett intresse för växtodling och har mod att testa nya idéer. Vi sätter stort värde på din förmåga att vara en tydlig ledare med stor förmåga att anpassa dig till nya kulturer. Det är viktigt att du trivs med att resa, har goda kunskaper i engelska och har körkort.

Vi tror att du är lantmästare eller agronom i kombination med kvalificerad erfarenhet av växtodling i stor skala.

Vi ser helst att du utgår från Vadstena där MSLA har sitt huvudkontor.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller via www.kajson.se. Märk din ansökan med ”Ref.nr 184”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 19 juni 2008

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica