Nr: 186 Gårdsmästare

Sök senast: Tillsatt

SörbNäs AB bildades 2007 och består av Sörby säteri, Näsby gård och Nynäs som  tillsammans omfattar ca 700 ha åker samt betesmark. Gårdarna är belägna ca 2 mil från Örebro. På fastigheten Nynäs bygger vi nu en ladugård med plats för 700 mjölkkor. Bolaget har 15 anställda varav 4-5  huvudsakligen arbetar med växtodling/utearbete. Bolaget är inne i ett intensivt och expansivt skede och söker nu en gårdsmästare.

                                              SörbNäs AB
                     
                                                    söker                       
                                              
                                              Gårdsmästare

Vi erbjuder dig en plats bredvid förarsätet på vår resa in i framtiden..

Som gårdsmästaren kommer du att ansvara för och delta i den delen av den dagliga verksamheten som består av arbetsledning, växtodling och underhållsarbete gällande maskiner, ekonomibyggnader och bostäder. Under uppbyggnadsskedet kommer ägarna att ha huvudansvaret för byggprocessen, arbetsledningen och administrationen gällande mjölkladugården.

Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och ditt intresse av att skapa resultat tillsammans med andra människor. SörbNäs har ett omfattande grannsamarbete när det gäller maskiner mm. Din uppgift blir att ansvara för att det dagliga arbetet fungerar effektivt och i en positiv anda.

Vi vill att du har grundutbildning samt någon form av påbyggnadsutbildning inom lantbruk och/eller fastighetsområdet. Du ska också ha erfarenhet av arbetsledning samt intresse för och kunskap om teknik o maskiner. Vi vill gärna att du bor på Nynäs.

Välkommen med din ansökan till: kattis@kajson.se eller
Kajson Agri Konsult, Catharina Matsdotter, Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna

Vi vill ha din ansökan senast den 26 september märk din ansökan med "Ref nr 186".

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, 016 17 80 17, 070 266 69 49cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica