Nr: 197 Driftsledare

Sök senast: Tillsatt

Wallstanäs är beläget mellan Stockholm och Arlanda, i en naturskön dalgång intill sjön Fysingen och ägs av familjen Rinman. Wallstanäs AB har flera verksamhetsgrenar där växtodling och ridsportanläggning är de dominerande. Till detta kommer bl.a. bostads- och lokaluthyrning. Jordbruket består av ca 400 ha åkermark fördelat på 300 ha spannmål och oljeväxter samt 100 ha vall och EU-träda. Driften sysselsätter för närvarande fem medarbetare förutom ägarna. Besök oss gärna på www.wallstanas.se

Wallstanäs AB

söker


Driftsledare

Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete där du kommer att planera, leda och delta i det dagliga arbetet inom de olika verksamhetsgrenarna.

I samråd med ägarna kommer du bland annat att, ansvara för planeringen av gårdens jordbruk, löpande underhåll på fastigheten samt ha en arbetsledande roll i delar av den dagliga driften av ridsportanläggningen.

Vi söker dig med flera års erfarenhet av liknande befattningar med inriktning på växtodling och maskinteknik. Kunskap och intresse för hästar är meriterande.  Vi vill också att du har en grundläggande erfarenhet och kunnande i driftsekonomi.

Vi värdesätter att du är positiv och utåtriktad samtidigt som du är ansvarsfull, initiativrik och har ett gott ordningssinne.

Lämplig utbildningsbakgrund är lantmästare, agrarekonom eller annan motsvarande utbildningsnivå.

Vi kan erbjuda en trevlig bostad och även stallplats om intresse finns.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller
via mail till anna@ kajson.se. Märk din ansökan med ”Ref.nr. 197”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 6 mars 2009


cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica