Nr: 201 Marknadsansvarig

Sök senast: Tillsatt

Skurups Sparbank är en mycket framgångsrik fristående Sparbank som grundades redan 1881. Våra långsiktiga satsningar på att erbjuda en mänsklig fullservicebank med personligt engagemang, lokal kännedom, spetskompetens och globalt tänkande har mottagits väl av marknaden och skapat stark tillväxt. Vårt framgångsrika affärskoncept utvecklas ständigt med nya attraktiva produkter och tjänster och vi har idag en affärsvolym som närmar sig 9 miljarder med en god lönsamhet. Banken sysselsätter drygt 50 duktiga medarbetare.

Marknadsansvarig

sökes till den mänskliga banken!


Som marknadsansvarig inom Skurups Sparbank kommer du att arbeta både med bankens strategiska profilering men även med de mer operativa marknadsföringsuppgifterna. Den strategiska profileringen gäller bankens totala kommunikation och varumärke medan den mer operativa delen i första hand avser att utgöra ett stöd för den affärsdrivande delen i banken genom exempelvis mässor, kampanjer, utskick, framtagande av publikationer samt underlag för marknadsaktiviteter. Vidare blir viktiga arbetsuppgifter att ansvara för bankens externa och interna hemsidor.

Som person är du driven och utåtriktad, samtidigt som du är noggrann och har en god administrativ förmåga. Vidare har du en mycket god social kompetens, är prestigelös, serviceinriktad och flexibel. Du har också lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt besitter en känsla för estetik. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, då den är avgörande för att lyckas i tjänsten.

Du har en akademisk utbildning inom marknadsföring samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Har du erfarenhet från marknadsavdelning, bankverksamhet eller webbarbete är detta meriterande.

För mer information om tjänsten, kontakta vd Ola Drehmer, tel. 0411- 536716 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411-45 733. Kontaktperson för finansförbundet är Peter Rosén, tel. 0411- 53 67 24

I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult. Du är välkommen med din ansökan som du sänder till anna@kajson.se. Det går även bra att skicka ansökan till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup.

Vi vill ha din ansökan senast den 29 maj.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica