Nr: 202 Handlare/Trader

Sök senast: Tillsatt

Söderslätts Spannmålsgrupp (SSG) är ett nätverk av samverkande familjejordbruk och större gods i Skåne. Vi har kontoret i den vackra Alnarpsparken norr om Malmö. Sedan förra året har vi även etablerat oss i Linköping för att kunna erbjuda lantbruksföretag i Mellansverige ytterligare en affärsmöjlighet.  Företaget sysselsätter idag totalt sju personer varav tre arbetar i det ekonomicenter som ingår i verksamheten.

Vi är lyhörda för kundernas krav på sortmaterial, odlingssäkerhet och spårbarhet. Vi har resurser för torkning och lagring och har en optimal logistik för att minska belastningen på såväl ekonomi som miljö. SSG kortar kedjan mellan åkern och förädlingsindustrin. Kunderna finns såväl i Sverige som utomlands.


Söderslätts Spannmålsgrupp
söker
Handlare/Trader

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett litet, flexibelt företag som utgör ett framgångsrikt alternativ till de dominerande aktörerna på den svenska marknaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är handel med spannmål, raps, utsäde och att finna smarta logistiklösningar. Även viss administration ingår i arbetet. Vi är en liten arbetsplats där alla hjälps åt för att få verksamheten att fungera smidigt.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbete inom lantbruk eller närliggande område som t.ex. livsmedel. Du har kanske en lantbruksutbildning på högskolenivå, men framförallt har du en allmän insikt i de gröna näringarna.

Du är en handlingskraftig och självgående person som gillar att göra affärer. Andra egenskaper som vi värdesätter är flexibilitet och en god kommunikativ förmåga.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@ kajson.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till vd, Kenneth Normark, tel. 040- 53 20 20 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 12 juni
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica