Nr: 205 Serviceinriktad Arbetsledare

Sök senast: Tillsatt

Ekdalens Maskinstation, belägen strax utanför Bjuv, startades 2006 och har under åren växt kraftigt till en innovativ och framåt aktör på marknaden i Skåne och Halland. Vi erbjuder heltäckande maskinstationsverksamhet med toppmoderna maskiner för att kunna utföra jobben kostnadseffektivt. Traktorer och maskiner är alla utrustade med GPS-styrning vilket ger mycket hög precision. Våra fordon och maskiner följer också de senaste miljökraven. Flexibilitet och hög service är ledord i företaget som alltid sätter kunden i centrum. Verksamheten sysselsätter idag 18 personer. Besök oss gärna på www. ekdalen.com

Ekdalens Maskinstation

söker en serviceinriktad

Arbetsledare

Vi söker dig med stort intresse och kunskap inom maskinteknik och som är utpräglat serviceinriktad med en gedigen erfarenhet av arbetsledning.

Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete i ett innovativt och expansivt företag som idag är marknadsledande inom sitt område.

Du kommer att ha ansvar för den dagliga verksamheten, personal, ekonomi samt rapportsystem för efterkontroll och uppföljning.

Lämplig bakgrund är maskinteknisk utbildning, gärna med lantbruksinriktning, i kombination med dokumenterad erfarenhet av arbetsledande befattning inom liknande arbetsområde.

Vi värdesätter att du är tydlig, strukturerad och har ett gott ordningssinne. Du är kundorienterad, serviceinriktad och utövar ett coachande ledarskap.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller till anna@kajson.se. Märk din ansökan ”Ref.nr 205”

För mer information är du välkommen att ringa vd Ulf Wäktare, tel. 0708- 15 58  58 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 13 november 2009

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica