Nr: 208 Företagsrådgivare

Sök senast: Tillsatt

Vill du jobba med Sveriges nöjdaste bankkunder?

Skurups Sparbank är en fristående Sparbank grundad 1881. Vi har idag en verksamhet med ett 50-tal anställda, en affärsvolym på drygt 9 miljarder kronor och förtroendet att ha Sveriges nöjdaste privatkunder enligt SKI:s kundnöjdhetsmätning 2009.

Vårt förtroende i bygden vilar på en tradition av långsiktigt relationsbyggande mellan kund och bank. Vi ser vår personal som grundstenen i vår verksamhet och en förutsättning för vår fortsatta framgång på den lokala bankmarknaden. Skurups Sparbank är nu inne i en spännande fas som innebär att vi söker fler duktiga medarbetare som kan hjälpa oss att förvalta förtroendet från våra kunder.


Företagsrådgivare

Vi söker en företagsrådgivare som vill arbeta med rådgivning, analys, bokslut, placeringar av överlikviditet samt med att ge våra kunder förslag till kreativa företagslösningar. Det är viktigt att du ser kunden ur ett helhetsperspektiv och att du arbetar tillsammans med bankens specialister för att skapa de bästa lösningarna för kunden. Affärsmannakap samt förmåga att skapa mervärde och göra avslut är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet.

Som person är du idérik, driftig och engagerad. Då vår verksamhet vilar på förtroende är det viktigt att du tycker om att skapa och vårda relationer.

På Skurups sparbank värdesätter vi vår personal. Du blir en viktig del av bankens kompetens och förväntas arbeta tillsammans med oss mot våra gemensamma mål. En vilja att utvecklas, och samtidigt delta i bankens utveckling är viktigt liksom tron på sparbankens plats i samhället. Vi arbetar nära människor i bygden och möter varje kund individuellt.

Relevant utbildning för tjänsten är högskolenivå eller motsvarande inom ekonomi. Kunskaper inom skatterätt, juridik och fastighetsrätt är meriterande, liksom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Är du intresserad?
I denna rekrytring samarbetar vi med rekryteringskonsult Anna Kajson.
Skicka din ansökan till:
Kajson Agri Konsult
Storkvägen 7
274 33 Skurup

Det går också bra att skicka din ansökan via e-post:
anna@kajson.se
Märk din ansökan med ”Ref.nr. 208”
Sista dag för ansökan är 22 december

Svar på frågor om tjänsten får du genom Therese Mårtensson, tel 0411-53 67 14

Du kan också kontakta Finansförbundets representant Peter Rosén, tel 0411- 53 67 24
eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411-45 733.
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica