Nr: 209 Banksäljare

Sök senast: Tillsatt

Vill du jobba med Sveriges nöjdaste bankkunder?

Skurups Sparbank är en fristående Sparbank grundad 1881. Vi har idag en verksamhet med ett 50-tal anställda, en affärsvolym på drygt 9 miljarder kronor och förtroendet att ha Sveriges nöjdaste privatkunder enligt SKI:s kundnöjdhetsmätning 2009.

Vårt förtroende i bygden vilar på en tradition av långsiktigt relationsbyggande mellan kund och bank. Vi ser vår personal som grundstenen i vår verksamhet och en förutsättning för vår fortsatta framgång på den lokala bankmarknaden.

Skurups Sparbank är nu inne i en spännande fas som innebär att vi söker fler duktiga medarbetare som kan hjälpa oss att förvalta förtroendet från våra kunder.


Banksäljare

Vi söker en banksäljare som vill hjälpa oss att förvalta förtroendet från våra kunder. Som banksäljare är du bankens ansikte utåt. Du arbetar med privatkunders bokade och obokade kundmöten såväl inom Spara och Låna som i Kassa/kundtjänst och tar initiativ för att lösa kundens behov. Du bearbetar aktivt vår kundbas genom bokning av kunder för försäljning och rådgivning.

Som person är du utåtriktad, driftig och engagerad. Du ser affärsmöjligheter och har en stark säljförmåga. Då vår verksamhet vilar på förtroende är det viktigt att du tycker om att skapa och vårda relationer.

På Skurups Sparbank värdesätter vi vår personal. Du blir en viktig del av bankens kompetens och förväntas arbeta tillsammans med oss mot våra gemensamma mål. En vilja att utvecklas, och samtidigt delta i bankens utveckling är viktigt liksom tron på sparbankens plats i samhället. Vi arbetar nära människor i bygden och möter varje kund individuellt.

Vi ser gärna att du är certifierad banksäljare. Övrigt meriterande är utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom ekonomi

Är du intresserad?
I denna rekrytring samarbetar vi med rekryteringskonsult Anna Kajson.
Skicka din ansökan till:
Kajson Agri Konsult
Storkvägen 7
274 33 Skurup

Det går också bra att skicka din ansökan via e-post:
anna@kajson.se

Märk din ansökan med ”Ref.nr. 209”
Sista dag för ansökan är 22 december

Svar på frågor om tjänsten får du genom Anders Mårtensson: 0411-53 67 43
Du kan också kontakta Finansförbundets representant Peter Rosén, tel 0411- 53 67 24
eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411-45 733.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica