Nr: 210 Bankjurist

Sök senast: Tillsatt

Skurups Sparbank är en fristående Sparbank grundad 1881. Vi har idag en verksamhet med ett 50-tal anställda, en affärsvolym på drygt 9 miljarder kronor och förtroendet att ha Sveriges nöjdaste privatkunder enligt SKI:s kundnöjdhetsmätning 2009.

Vårt förtroende i bygden vilar på en tradition av långsiktigt relationsbyggande mellan kund och bank. Vi sätter alltid kunden främst och det har lönat sig. Vår personal är grundstenen i vår verksamhet och en förutsättning för vår fortsatta framgång på den lokala bankmarknaden. På vår fortsatta resa behöver vi nu hjälp av en dristig och social jurist med stora tankar och litet ego.


Driven bankjurist sökes

Till vårt kontor i Skurup söker vi en modig bankjurist som trivs med att ta eget ansvar och fatta beslut.
Du blir en del av vårt administrativa team som hjälper och servar bankens samtliga avdelningar. I arbetsuppgifterna ingår allmän bankjuridik inkluderande kredit- och säkerhetsrätt, obeståndsrätt, compliance samt säkerhetsfrågor.

Som person är du opretentiös, nyfiken och genuint intresserad av att stötta och utbilda övrig personal inom just ditt specialområde. Du ska också drivas av en vilja att hitta kreativa lösningar och se utmaningar snarare än problem. Bland varierande uppgifter i stort och smått prioriterar du med eftertanke och omdöme. Du är självklart bra på att argumentera och uttrycka dig – och tillräckligt teknisk för att använda modern kommunikationsteknik.

På Skurups Sparbank värdesätter vi vår personal. Du blir en viktig del av bankens kompetens och får glädjen att utvecklas tillsammans med oss mot våra gemensamma mål. Vi är en bank som arbetar för bygden och alltid sätter våra kunder främst.

Du har en jur.kand examen. Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bank- och finansvärlden.

Är du intresserad?
I denna rekrytring samarbetar vi med rekryteringskonsult Anna Kajson. Skicka din ansökan till: Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup

Det går också bra att skicka din ansökan via e-post:
anna@kajson.se
Märk din ansökan med ”Ref.nr. 210”

Sista dag för ansökan är 22 januari 2010

 
Svar på frågor om tjänsten får du genom Cecilia Hollerup: 0411-53 67 35
Du kan också kontakta Finansförbundets representant Peter Rosén, tel 0411- 53 67 24 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411-45 733.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica