Nr: 212 Verksamhetsledare

Sök senast: Tillsatt

FTMR i Hälsingland AB med huvudkontor i Järvsö ingår i Maskinring Sverige och Farmartjänst Sverige. Vi erbjuder våra kunder maskinentreprenad, jordbrukskörslor, grönyteskötsel, snöröjning och bemanning på industrier mm. Vi har ca 250 medlemmar och underleverantörer varav de flesta är lantbrukare. Läs gärna mer på www.ftmr.se. Vår verksamhet expanderar och vi söker nu ytterligare en verksamhetsledare


Farmartjänst Maskinring  i Hälsingland AB

söker

Verksamhetsledare

Vi är ett företag som arbetar med kundservice och våra kunder blir alltfler. Arbetet som verksamhetsledare är fullt av utmaningar, ingen dag är den andra lik. Vår verksamhet kommer att delas upp i två ansvarsområde och vi behöver nu ytterligare en verksamhetsledare.  

Du kommer att ansvara för bemannings- grönyte och maskin entreprenad verksam- heten. Din utmaning blir att marknadsföra, utveckla och sälja våra tjänster till nya och befintliga kunder.

Du tänker brett, prioriterar med eftertanke och växlar lätt mellan olika uppgifter. God kommunikationsförmåga är en förutsättning och glimten i ögat är ett plus.

Vi vill att du har erfarenhet av företagande gärna inom entreprenad, sälj och/ eller bemannings verksamhet. Du har också viss kunskap om och stort intresse för företagsekonomi och marknadsföring.

Välkommen med din ansökan som du sänder till
Kajson Agri Konsult, Portgatan 3, 633 52 Eskilstuna eller till kattis@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 212”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Catharina Matsdotter tel 016 1780 17 eller 070 266 69 49.
Vi vill ha din ansökan senast den 11 februari  2010

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica