Nr: 214 Skogsförvaltare

Sök senast: Tillsatt

Ingleby Farms (Ingleby)är en världsomspännande grupp av lant- och skogsbruk. Vi är en växande verksamhet med en liten men erfaren ledningsgrupp baserad i Danmark. Ingleby koncentrerar sig på att köpa och driva egendomar med långsiktig potential såväl uthålligt och lönsamhetsmässigt. Vi driver egendomar med allsidig växtodling, skogsbruk, kött- och fårproduktion samt frukt- och grönsaksproduktion i Argentina, Australien, Nya Zeeland, Rumänien, Uruguay samt USA.

Ingleby Farms

söker


Skogsförvaltare

Inglebys skogsegendomar i Rumänien omfattar idag totalt 5 000 ha lövskog, huvudsakligen ek och bok av mycket hög kvalitet. Som skogsförvaltare ansvarar du för den praktiska skogsskötseln som t.ex. gallring, avverkning samt kontakt med entreprenörer. I dina arbetsuppgifter är långsiktig planering och utveckling av skogsverksamheten en viktig del och du har full support och stöd av den danska ledningsgruppen.

Du kan dokumentera goda kunskaper, såväl teoretiskt som praktisk inom skogsbruk och har en stark drivkraft och entreprenörsanda. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och kan motivera och entusiasmera dina medarbetare. Som Skogsförvaltare är du trovärdig och förtroendeingivande och kan etablera och vidmakthålla goda relationer på alla nivåer.

Vi söker dig med gedigen praktisk erfarenhet av skogsbruk och arbetsledning. Du har en relevant utbildning med inriktning på lövskog. En viktig framgångsfaktor är att du har lust att arbeta i en ny kulturell miljö. Du kommer att tillbringa ca 70 % av din arbetstid i Rumänien och resterande arbetstid arbetar du hemifrån. Det är en fördel om du bor i närheten av goda kommunikationer. Du behärskar engelska i tal och skrift då det är Inglebys koncernspråk.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se. Märk din ansökan med ”Ref.nr 214”

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 19/2 2010

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica