Nr: 215 Miljö- och kvalitetschef

Sök senast: Tillsatt

Nordkalk är Nordeuropas ledande tillverkare av högklassiga kalkstensbaserade produkter för bland annat pappers-, stål- och byggmaterialindustrin samt miljövård och lantbruk. Nordkalk har verksamhet i 8 länder runt Östersjön. I Sverige är vi ca 200 anställda på 8 orter och tillsammans bidrar vi till att ge våra kunder kvalitet och kunnande. Storugns på Gotland är en av koncernens största anläggningar. Gotland är navet i Östersjön och den gotländska kalkstenen har en unik kvalitet som är oersättlig för den nordiska stålindustrin. Nordkalk lägger stor vikt vid att förena industri och miljövård och vi är ISO 14001 miljöcertifierade.

Till Storugns på Gotland söker Nordkalk en

miljö- och kvalitetschef

Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som miljö- och kvalitetschef för Nordkalk AB. Tjänsten innehåller bl.a. uppföljning av kvalitets- och miljöledningssystem, ansvar för tillståndsfrågor, externa revisioner samt informations- och utbildningsansvar inom arbetsområdet. Dessutom innefattar tjänsten arbetsmiljöansvar för Storugns anläggning på Gotland, där tjänsten också är placerad.

Du sitter i ledningsgruppen för Storugns samt ingår i miljö- och kvalitetsteam på koncernnivå. Arbetet innebär en del resor, framförallt i samband med revisioner samt deltagande i möten på såväl nationell som internationell nivå.
Vi värdesätter att du har förmåga att entusiasmera och skapa förtroende på alla nivåer inom organisationen. Du är strukturerad, driven och analytisk samt en god kommunikatör.

Lämplig bakgrund är utbildning inom miljö- och kvalitet på högskolenivå, gärna i kombination med utbildning i arbetsmiljöfrågor. Vi vill också att du har flera års arbetslivserfarenhet inom området gärna i industriell verksamhet. Du behärskar engelska i tal och skrift, då det är vårt koncernspråk. Språkkunskaper i polska, ryska eller finska är meriterande.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller med e-post till anna@ kajson.se. Märk din ansökan ” Ref.nr 215”.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Anders Jonsson, Nordkalk, tel.0498- 25 32 26 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast 5 mars 2010.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica