Nr: 217 Energirådgivare

Sök senast: Tillsatt

Rådgivarna i Sjuhärad ek. för. bildades den 1 januari 2010 av Södra Älvsborgs Husdjur och Hushållningssällskapet Sjuhärad. Rådgivarna i Sjuhärad har idag ca 850 medlemmar och ett 50- tal medarbetare. Genom denna satsning har man breddat utbudet av rådgivning och tjänster och står därmed väl rustade för att ge kompletta helhetslösningar till lantbrukare och landsbygdsföretag. Rådgivarna hittar du på Landsbygdens Rådgivningscenter i Länghem. Dessutom finns sektionskontor i Kinna och Ulricehamn. Besök oss gärna på www. radgivarna.nu.

Rådgivarna i Sjuhärad
söker
 Energirådgivare

Rådgivarna i Sjuhärad är en nystartad och dynamisk rådgivningsverksamhet. Genom att samla de olika rådgivningskompetenser som framtidens lantbrukare och landsbygdsföretagare efterfrågar under samma tak, har vi skapat en utvecklande och spännande arbetsmiljö.

Vi söker dig med fokus på energieffektivisering och med ett stort teknikintresse. Arbetsuppgifterna består av rådgivning och utbildning inom energieffektivisering på lantbruk och andra företag på landsbygden. Du ska också följa utvecklingen och initiera projekt för att visa främst lantbrukare var energiåtgärder gör bäst nytta på gården. Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät i miljö- och energifrågor och att du har dokumenterad kunskap i projektledning. Du kommer att samarbeta med energirådgivare inom Hushållningssällskapet nationellt. Har du lokal kännedom om företagandet i Sjuhärad är det meriterande.

Som rådgivare hos oss värdesätter vi att du är drivande och kommunikativ. Du är förtroendeskapande, har god organisationsförmåga och gillar att sälja din kompetens. Du trivs med att arbeta i samarbete med andra rådgivningskompetenser och är självständig och marknadsinriktad.

Lämplig utbildningsbakgrund är teknisk utbildning på högskolenivå, civilingenjör, teknikagronom eller likvärdig utbildning. Du har erfarenhet från lantbruket och dess olika driftsinriktningar.

Vill du arbeta hos oss är du välkommen att skicka din ansökan till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller till anna@kajson.se.
Märk din ansökan med ”Ref.nr. 217”

Har du frågor angående tjänsterna är du välkommen att kontakta vd Roy Olausson tel. 0325- 61 86 01 eller v.vd Lars Arnell tel. 0325-61 86 41. Du kan också ringa till rekryteringskonsult Anna Kajson tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 19 mars 2010

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica