Nr: 221 Marknadschef

Sök senast: Tillsatt

Värmlant AB är ett familjeföretag som levererar helhetslösningar när det gäller foder och växtodlingsprodukter till lantbruket, köper och säljer spannmål samt har egen åkerirörelse.
I koncernen ingår även fastighetsförvaltning, lagerhotell samt ett utvecklingsbolag för proteinråvaror. Företaget har 25 anställda och omsätter ca 250 miljoner per år och är i en stark utvecklingsfasVärmlant AB

söker

Marknadschef
                                    
                                     
Att arbeta som marknadschef hos oss innebär att du är en nyckelperson i ett företag som drivs av en entreprenöranda med stabil grund och positiv lönsamhetsutveckling där vi lägger stor vikt vid den personliga kontakten med våra kunder och leverantörer.

Du får stor frihet och även ansvar för att med kunden i fokus tillsammans med dina medarbetare utveckla säljorganisationen. Du kommer också att ingå i företagets ledningsgrupp. Förutom marknadschefen består vår säljorganisation idag av fyra säljare.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och spännande arbete för dig som gillar utmaningar. Det finns också goda karriärmöjligheter inom företaget/koncernen.

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning i kombination med erfarenhet av att arbeta som säljare inom den gröna näringen.

Huvudkontoret finns i Säffle och vi vill att du bor inom vårt marknadsområde dvs Värmland, Dalsland eller Närke.

Läs gärna mer om företaget på www.varmlant.se

Välkommen med din ansökan till:

Kajson Agri Konsult, Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna eller till kattis@kajson.se.
Vi vill ha din ansökan senast den 10/9 2010.
Märk din ansökan med ”Ref.nr 221”

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Magnus Johanson, VD, tel 0533-137 02 alt 070 – 652 11 01 eller rekryteringskonsult Catharina Matsdotter tel 070 266 69 49.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica