Nr: 222 Ekonomiansvarig

Sök senast: Tillsatt

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet. Driften omfattar jordbruk med både konventionella och ekologiska grödor, ekologisk nötköttsproduktion, skogsbruk, ekoturism samt arrende- och hyresfastigheter.
Företaget arbetar med långsiktig förvaltning av sina kulturella, miljömässiga, biologiska och viltvårdande värden. Visionen för företaget är att verka i och för ett friskt landskap både idag och i framtiden. Värderingar som långsiktighet, utveckling, trovärdighet och stolthet är ledstjärnor i verksamheten som sysselsätter totalt ca 30 medarbetare. Besök oss gärna på www. hogesta.se


Högestad & Christinehof

söker

Ekonomiansvarig

Tjänsten som är nyinrättad spänner över ett ansvarsområde från kontering, löpande bokföring och moms till bokslut, årsredovisning, deklarationer och underlag för rapportering. Du kommer att ha en viktig samordnade roll för ekonomiredovisningen i hela verksamheten och bistå VD med underlag för t.ex. budget, prognoser, likviditetsplanering och kalkyler.

Som ekonomiansvarig är du en nyckelperson i verksamheten med stort ansvar och omväxlande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du är ordningssam och noggrann, är öppen och har lätt för att samarbeta. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv.

Lämplig bakgrund är ekonomutbildning på högskole- eller universitetsnivå, gärna ekonomagronom, i kombination med gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Anställningen är i Högestad & Christinehof Förvaltning AB med placering i Högestad

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se, Märk din ansökan med ”Ref.nr. 222”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommer att ringa till VD Fredric Piper, tel. 0733- 408100 eller till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 17 september

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica