Nr: 223 Miljö- och kvalitetssamordnare

Sök senast: Tillsatt

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet. Driften omfattar jordbruk med både konventionella och ekologiska grödor, ekologisk nötköttsproduktion, skogsbruk, ekoturism samt arrende- och hyresfastigheter.
Företaget arbetar med långsiktig förvaltning av sina kulturella, miljömässiga, biologiska och viltvårdande värden. Visionen för företaget är att verka i och för ett friskt landskap både idag och i framtiden. Värderingar som långsiktighet, utveckling, trovärdighet och stolthet är ledstjärnor i verksamheten som sysselsätter totalt ca 30 medarbetare. Besök oss gärna på  www. hogesta.se.


Högestad & Christinehof

söker

Miljö- och kvalitetssamordnare

Tjänsten som är nyinrättad omfattar ett helhetsansvar för miljö- och kvalitetsledningen i hela företaget. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och implementera fungerande - miljö- och kvalitetsledningssystem samt att utveckla företagets miljöredovisning. Andra viktiga uppgifter är internrevision, uppdatering av lagstiftning, speciellt miljö- och arbetsmiljölagar liksom ansvar för systematisk brandskydd, egenkontrollprogram och avfallshantering.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och utmanande arbete där du får en viktig samordnande funktion för hela organisationen. Vi värdesätter att du är självständig, noggrann, lojal och kommunikativ. Du har lätt att se helheten och att samarbeta med såväl arbetskamrater som myndighetspersoner.

Lämplig bakgrund är utbildning inom miljö- och kvalitet på högskolenivå, gärna i kombination med utbildning i arbetsmiljöfrågor. Vi vill att du har flera års arbetslivserfarenhet. Kunskap i, eller insikt om de gröna näringarna är meriterande.
Anställningen är i Högestad & Christinehof Förvaltnings AB med placering i Högestad.


Välkommen med din ansökan som du sänder till:


Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se, Märk  din ansökan med ”Ref.nr. 223”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommer att ringa till VD Fredric Piper, tel. 0733- 408100 eller till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 17 september
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica