Nr: 224 Godsekolog

Sök senast: Tillsatt

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet. Driften omfattar jordbruk med både konventionella och ekologiska grödor, ekologisk nötköttsproduktion, skogsbruk, ekoturism samt arrende- och hyresfastigheter.
Företaget arbetar med långsiktig förvaltning av sina kulturella, miljömässiga, biologiska och viltvårdande värden. Visionen för företaget är att verka i och för ett friskt landskap både idag och i framtiden. Värderingar som långsiktighet, utveckling, trovärdighet och stolthet är ledstjärnor i verksamheten som sysselsätter totalt ca 30 medarbetare. Besök oss gärna på www. hogesta.se


Högestad & Christinehof

söker

Godsekolog

Som godsekolog jobbar du med ett arealt helhetsperspektiv. Du kommer driva övergripande miljöprojekt, inventera den biologiska mångfalden och stötta hela verksamheten med ett kompletterande ekologiskt, biologiskt och socialt perspektiv. Viktiga delar av uppdraget är att värna biologisk mångfald i samarbete med driften, samordna och bistå underhåll av naturreservat och företräda företaget mot tredje part.

Delar av arbetet kommer att vara förlagt till Christinehofs Ekopark och det är viktigt att du bejakar idén att integrera det rörliga friluftslivet med det ekologiska hänsynstagandet.
Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete där du kommer att ha en nyckelroll i samordningen av den affärsdrivande verksamheten och den ekologiska satsningen. Du har lätt att se helheten och att samarbeta med såväl arbetskamrater som myndighetspersoner. Vi värdesätter att du har integritet, är lojal och arbetar självständigt. Du har ett utvecklat nätverk inom området.

Lämplig bakgrund är biologiutbildning på universitetsnivå, exempvis från SLU, och gärna i kombination med studier i samhällsutveckling. Arbetlivserfarenhet inom både offentlig och privat verksamhet är önskvärd. Kunskaper i GIS är meriterande.
Anställningen är i Högestad & Christinehof Förvaltning AB med placering i Högestad

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se, Märk  din ansökan med ”Ref.nr. 224”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommer att ringa till VD Fredric Piper, tel. 0733- 408100 eller till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 17 september
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica