Nr: 226 Kläckerichef/Platschef

Sök senast: Tillsatt

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi och lantbruk. Vi är 12 000 medarbetare i 19 länder och har verksamhet i hela förädlingskedjan – från jord till bord.

Lantmännen SweHatch AB, med huvudkontor i Flyinge, producerar kläckägg och levererar kycklingar till uppfödare i Sverige och för export. Bolaget har kläckerier i Väderstad i Östergötland och Flyinge i Skåne. SweHatch AB har 55 anställda och omsätter cirka 160 miljoner kronor. 


SweHatch AB

söker

Kläckerichef/Platschef i Väderstad

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för kläckeriverksamheten i Flyinge och Väderstad samt det operativa ansvaret som platschef för vår anläggning i Väderstad.  Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår Produktionschef. Tjänsten ingår i företagets ledningsgrupp och är placerad i Väderstad.

I arbetsuppgifterna ingår också att leda och utveckla kläckeriverksamheten på båda anläggningarna. Du beslutar om åtgärder för att säkerställa driften, följer upp och åtgärdar avvikelser för att nå rätt kvalitetsnivå. Du har även ansvar för att anställa, motivera och utbilda medarbetare.

Du är tekniskt intresserad och har förmåga att se helheten. Det är även viktigt att du har intresse och förståelse för biologiska processer. Vi värdesätter att du är strukturerad och ansvartagande. Dina ledaregenskaper är viktiga då befattningen innefattar personalansvar.

Vi tror att du är agronom alternativt lantmästare eller har annan motsvarande utbildning.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller till anna@kajson.se . Märk din ansökan ” Ref.nr. 226”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Vd Reinhold Svensson, tel. 0705- 48 99 14 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 17 september
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica