Nr: 228 Reparatör/servicetekniker

Sök senast: Tillsatt

SörbNäs AB bildades 2007 och består av Sörby säteri, Näsby gård och Nynäs säteri som tillsammans omfattar ca 800 ha åker samt betesmark. Gårdarna är belägna ca 1 mil från Örebro. På fastigheten Nynäs finns en nybyggd ladugård med plats för 500 mjölkkor samt ytterligare en ladugård för 200 kor. SörbNäs AB har idag 20 anställda.

SörbNäs AB

söker      

Reparatör/servicetekniker

Vi är inne i ett expansivt skede och söker nu en reparatör. Som reparatör kommer du i samråd med gårdsmästaren att ansvara för och genomföra tekniskt underhållsarbete och service samt felsökning och reparationer på gården. Tyngdpunkten ligger på teknik och elektronik i ladugården såsom mjölk- robot- och foderanläggning mm.

Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag med engagerade och kunniga arbetskamrater. Vi   kombinerar modern teknik med ekologisk produktion. Vi värdesätter din förmåga att kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Vi söker dig som är en driven problemlösare med stort tekniskt intresse och kompetens. Du har erfarenhet av liknande arbete och vi ser gärna att du har någon form av relevant teknisk utbildning.

Välkommen med din ansökan till:
kattis@kajson.se eller Kajson Agri Konsult, Catharina Matsdotter, Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna. Märk din ansökan med "Ref nr 228".

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, 070 266 69 49

Vi vill ha din ansökan senast den 17 september 2010.
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica