Nr: 231 Inköpare

Sök senast: Tillsatt

Svenska Livdjur & Service (SLS) är Scan ABs helägda inköpsbolag av levande svenska slaktdjur. Vi är ca 40 medarbetare som utgår från 12 olika orter från norr till söder. För oss är det viktigt med fokus på gemensam lönsamhet och med marknadsmässiga priser vill vi bygga långsiktiga affärsrelationer med våra 15.500 kontrakterade nöt-, lamm- och grisleverantörer.
Scan är ett av Sveriges mest omtyckta varumärken och förknippas med svenskt ursprung, trygghet och kvalitet. Genom vårt arbete från gård till bord har vi unik kontroll på djuromsorg, miljö och kvalitet. Scan AB ingår i koncernen HKScan som är ett av norra Europas största livsmedelsföretag inom kött, charkuterivaror och färdigmat. Scan AB omsätter 11 Mdr SEK och har 3 000 medarbetare. HKScan-koncernen har 10 000 medarbetare och en omsättning som uppgår till 23 Mdr SEK.


Gillar du att göra affärer, ha och skapa kundrelationer, samtidigt som du har intresse av svenskt lantbruk?

Då kan du vara vår blivande Inköpare! 


Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete som inköpare på affärsområde Gris i norra Svealand.

Du ansvarar för inköp av slaktgrisar, rådgivning till leverantörer samt besöker både befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för aktiviteter och information inom organisationen och till producenter. Du jobbar vid behov med köp och sälj på spotmarknaden, tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot branschens och företagets uppsatta mål.

Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med Affärsområdeschef Gris. Det är en fördel om du är bosatt inom det aktuella geografiska området och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi värdesätter att du har god socialkompetens och förmåga att bygga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationer.

Du ska känna för våra värdeord som står för Affärsmässighet, Delaktighet och Enkelhet.


Välkommen med din ansökan till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller till anna@kajson.se  Mark din ansökan ”Ref.nr. 225”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta AO-chef Gris, Eric Tham 044-19 42 51 eller kompetensförsörjningschef Margaretha Langueville 013-23 45 15. För frågor angående ansökningsförfarandet kan du kontakta rekryteringskonsult Anna Kajson, 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 10 december

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica