Nr: 232 Produktchef Agro

Sök senast: Tillsatt

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra 1 700 erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda.

Ragn-Sells är privatägt, omsätter 4 mdr kronor per år och finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. Agroverksamheten expanderar och vi söker nu en produktchef  

Ragn-Sells


söker

Produktchef Agro


Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i ett framgångsrikt företag där du kommer att få stort utrymme att utveckla verksamheten inom ditt område.

Vi återvinner växtnäring, främst avloppsslam, biogödsel, hästgödsel och kalk från kommuner och näringsliv. Därefter lagras, behandlas och återförs detta till lantbruket eller andra lämpliga mottagare.

Du kommer att ha ett affärsmässigt lönsamhetsansvar för produktområdet. Du planerar och sätter upp mål för verksamheten och har fullt budget- och personalansvar. Du coachar säljorganisationen i att marknadsföra och utveckla Ragn-Sells specialistkompetens inom lantbruksområdet. Du medverkar vid större upphandlingar för näringsliv, kommuner och lantbrukare.

Det är ett utåtriktat arbete som kräver förståelse för affären och intresse av att utveckla kundrelationer. Du är kravställande avseende utförande, kostnad och kvalitet mot produktionen (transport och behandling).

Du är drivande och målinriktad med förmåga att se helheten och är mottaglig att ta till dig nya idéer. Du arbetar mycket självständigt och skapar kontaktytor internt inom företaget för att förankra beslut. Du har ett affärsmässigt sinnelag och säljande attityd.

Vi söker dig som är lantmästare eller har motsvarande kompetens i kombination med mångårig praktisk erfarenhet av växtodling och gärna säljerfarenhet inom lantbruksnäringen.

Tjänsten är placerad vid någon av Ragn-Sells anläggningar i Stockholmsregionen.

Välkommen med din ansökan till:
kattis@kajson.se eller Kajson Agri Konsult, Catharina Matsdotter, Portgatan 3,
633 42 Eskilstuna. Märk din ansökan med "Ref nr 232".

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Rönnmark, tel. 070-927 45 54 eller rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, tel. 070 266 69 49

Vi vill ha din ansökan senast den 12 december 2010.
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica