Nr: 233 Servicetekniker/reparatör

Sök senast: Tillsatt

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi, maskin- och lantbruk. Vi är 12 000 medarbetare i 19 länder och har verksamhet i hela förädlingskedjan – från jord till bord.
Lantmännen SweHatch AB, med huvudkontor Flyinge, producerar kläckägg och levererar kycklingar till uppfödare i Sverige och för export. SweHatch AB har 55 anställda och omsätter ca 160 miljoner kronor.


Lantmännen SweHatch AB

söker


Servicetekniker/reparatör


Vi erbjuder dig ett omväxlande och rörligt arbete med ansvar för service och underhåll på våra produktions- och uppfödningsgårdar i Skåne.

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar av olika lantbruksinventarier såsom ventilation, foderanläggning m.m. Du är också behjälplig i samband med in- och utplock på gårdarna.

Det är viktigt att du är allround kunnig när det gäller teknik och mekanik. Du förstår engelska manualer, har god datorvana och körkort lägst B. Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och beredd att lösa problem som uppstår omgående och är serviceinriktad med gott ordningssinne. Vi önskar också att du har djur- och lantbruksintresse.

Lämplig bakgrund är någon form av teknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med lantbruk och dess teknik.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup
eller via e-post till anna@ kajson.se Märk din ansökan med ”ref.nr. 233”

För mer information om tjänsten är du välkommen att  kontakta servicechef Leif Ivarsson, tel. 0708- 87 83 20 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 7 januari 2011

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica