Nr: 235 Verksamhetsledare

Sök senast: Tillsatt

Jacobsberg som är beläget i Sörmland drivs sedan 2004 av Jacobsbergs gårdsförvaltning (JKAB). Jacobsberg består av 2100 ha, huvudsakligen skog men även 200 ha åkermark som avses att utökas. Verksamheten med sex anställda är indelad i olika verksamhetsgrenar; jordbruk, fastigheter, stuteri, handelsträdgård, skog och jakt.


Jacobsbergs gårdsförvaltning

söker en

Verksamhetsledare

Jacobsberg är en gård med visioner där det också finns handlingsutrymme att förverkliga dem. Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag där vi välkomnar idéer och initiativförmåga.

Vi söker dig med lantmästarutbildning eller motsvarande. Vi vill gärna att du har praktisk erfarenhet inom både lantbruk och skogsskötsel. 

Vi kommer att utöka åkerarealen avsevärt inom de närmaste åren. Den person vi söker är både kreativ och har förmåga att utveckla och genomföra planer för framtiden. Du har en coachande och lyhörd ledarstil och du trivs med att utveckla och driva verksamheten tillsammans med dina medarbetare.

Du kommer också att planera för och delta i det dagliga praktiska arbetet på gården. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Det finns en vackert belägen bostad på gården. Gården ligger inom ca en timmes pendelavstånd till Stockholm och en halvtimmes bilresa till Nyköping.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
kattis@kajson.se  eller
Kajson Agri Konsult, Catharina Matsdotter, Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna

Vi vill ha din ansökan senast den 10 januari 2011 märk din ansökan med ”ref nr 235”.

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, tel 070 266 69 49

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica