Nr: 238 Arbetsmiljöingenjör

Sök senast: Tillsatt

Nordkalk är Nordeuropas ledande tillverkare av högklassiga kalkstensbaserade produkter för bland annat pappers-, stål- och byggmaterialindustrin samt miljövård och lantbruk. Nordkalk är varumärket för produkterna. År 2009 uppgick Nordkalks omsättning till 277,3 miljoner euro. Bolaget har ca 1200 anställda på över 30 orter i bl.a. Finland, Sverige, Norge, Polen, Estland och Ryssland. Nordkalk ingår i Rettig Group koncernen. I Sverige har Nordkalk totalt 8 anläggningar. De största ligger i Köping och på Gotland. Antalet anställda i Sverige är ca 200 personer.

Nordkalk

söker

Arbetsmiljöingenjör

Tjänsten som arbetsmiljöingenjör är en central resurs som utgör ett viktigt stöd och en support till de lokala enheternas verksamhet i löpande och strategiska frågor som rör arbetsmiljön. Arbetsmiljöingenjören ansvarar för att en god och säker arbetsmiljö säkerställs och att företagets målsättningar samt lagkrav uppfylls.

Några av de viktigaste arbetsuppgifterna är att utveckla gemensamma processer, verktyg och arbetssätt inom arbetsmiljöområdet och medverka vid implementeringen på lokala enheter. Du är företagets kontaktperson mot myndigheter gällande arbetsmiljöfrågor och omsätter lagar och föreskrifter till konkreta instruktioner och rutiner. Du svara även för internutbildningar inom arbetsmiljöområdet.

Vi söker dig som är positiv och självgående. Du besitter både social- och pedagogisk kompetens och är strukturerad i ditt arbetssätt. Analytisk förmåga i kombination med handlingskraft är också viktiga egenskaper. Du behärskar engelska i tal och skrift. Kunskaper inom miljöområdet är meriterande.

Lämplig bakgrund är arbetsmiljöingenjör eller motsvarande utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet från industri där du har arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Välkommen med ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se    Märk din ansökan ”Ref.nr 238”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Anders Jonsson, Nordkalk, tel. 073 - 920 17 18 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast 4 mars 2011

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica