Nr: 244 Försäljnings- och marknadskoordinator

Sök senast: Tillsatt


Nordisk Alkali AB är ett företag inom växtodling och växtskydd med huvudkontor i Malmö. Vi representerar leverantörer från hela världen. Vår målsättning är att ge god service till våra kunder med vältäckande sortiment inom växtskydd för lantbruk, frukt, bär, köksväxter och trädgård.

Vi omsätter idag ca 100 miljoner SEK med ett flertal projekt under utveckling. Vi är verksamma i 7 länder i Norden och Baltikum, med totalt 14 medarbetare varav 10 i Sverige och 4 i Danmark. Vi är inne i en expansiv fas och utökar nu vår organisation med en tjänst som försäljnings- och marknadskoordinator.


Nordisk Alkali AB

söker

Försäljnings- och marknadskoordinator


Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete i ett expansivt företag med en mycket positiv utveckling. I arbetsuppgifterna ingår såväl deltagande i försäljnings- och prisförhandlingar som självständigt ansvar för marknadsföring och marknadsanalyser. Detta innebär bl.a. att du tar fram annons- och broschyrmaterial, gör produktpresentationer, marknadsundersökningar samt följer upp försäljning och logistik. I tjänsten ingår också produktansvar för vissa produkter.

För att trivas hos oss bör du förutom kunskaper inom försäljning och marknadsföring också trivas i ”det lilla företaget” med varierande arbetsuppgifter. Vi är idag ett team på 14 personer med hög servicekänsla och flexibilitet vilket gör att vi löser alla typer av problem tillsammans. Vi är ett växande företag och vi värderar din potential att växa tillsammans med oss.

Lämplig bakgrund är agronom eller lantmästarexamen i kombination med erfarenhet av försäljning eller annan kommersiell verksamhet inom växtodling i lantbrukssektorn.
Då vi arbetar i en internationell miljö är det är krav att du behärskar engelska, både i tal och skrift. Språkförståelse i danska är meriterande.

Placeringsort Malmö

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se     Märk din ansökan ”Ref.nr. 244”

För mer information är du välkommen att kontakta vd Ulf Möller, tel. 040- 680 85 30 (vx) eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 13 maj 2011
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica