Nr: 245 Säljare

Sök senast: Tillsatt

Swedfarm AB, beläget i Linköping, är ett av de ledande företagen i Sverige när det gäller försäljning av fjäderfä och olika typer av anläggningar och utrustning för fjäderfä- och äggproduktion. Företaget är familjeägt.

Swedfarm AB

söker

Säljare


Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete som säljare i ett mindre, flexibelt företag. Du kommer huvudsakligen att sälja våra värphöns och leverera all service i samband med detta. I nästa steg kommer du även att sälja hela vårt sortiment som även omfattar bl.a. inredning, fodersystem och ventilation.

Vi söker dig som gillar att göra affärer, trivs i kundmötet och har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Lämplig bakgrund är lantmästare- eller agronomexamen alternativt utbildning inom försäljning i kombination med goda kunskaper om svenskt lantbruk. Vi vill att du har erfarenhet av försäljning, gärna inom lantbrukssektorn. Du kommer att få vidareutbildning hos våra leverantörer i Holland och Tyskland.

Försäljningsområdet omfattar södra Sverige och tjänsten kan erbjudas på hel- eller deltid. Placeringsort är Linköping.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 245”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Peter Möller alt. Robert Möller, tel. 013-35 99 00 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 3 juni 2011
cheap prom dresses, cartier love bracelet replica, Replica Christian Louboutin Shoes, christian louboutin replica, hermes bracelet replica, cartier love bracelet replica