Nr: 245 Säljare

Sök senast: Tillsatt

Swedfarm AB, beläget i Linköping, är ett av de ledande företagen i Sverige när det gäller försäljning av fjäderfä och olika typer av anläggningar och utrustning för fjäderfä- och äggproduktion. Företaget är familjeägt.

Swedfarm AB

söker

Säljare


Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete som säljare i ett mindre, flexibelt företag. Du kommer huvudsakligen att sälja våra värphöns och leverera all service i samband med detta. I nästa steg kommer du även att sälja hela vårt sortiment som även omfattar bl.a. inredning, fodersystem och ventilation.

Vi söker dig som gillar att göra affärer, trivs i kundmötet och har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Lämplig bakgrund är lantmästare- eller agronomexamen alternativt utbildning inom försäljning i kombination med goda kunskaper om svenskt lantbruk. Vi vill att du har erfarenhet av försäljning, gärna inom lantbrukssektorn. Du kommer att få vidareutbildning hos våra leverantörer i Holland och Tyskland.

Försäljningsområdet omfattar södra Sverige och tjänsten kan erbjudas på hel- eller deltid. Placeringsort är Linköping.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 245”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Peter Möller alt. Robert Möller, tel. 013-35 99 00 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 3 juni 2011
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica