Nr: 257 Parkansvarig

Sök senast: Tillsatt

Pilskytten Lantbruk AB är ett driftsbolag, beläget i Nordvästra Skåne, som ingår i industrikoncernen Lindéngruppen. Driftsbolaget omfattar ca 600 ha åker. Växtodlingen består av sockerbetor, gräsfrö, raps, vete, havre samt maltkorn. En mindre avelsbesättning av köttrasen Blonde d´Aquitaine finns också på gården som totalt sysselsätter 3 medarbetare.


Pilskytten Lantbruk AB

söker

parkansvarig


På Pilskytten Lantbruk AB finns en större parkanläggning Din uppgift blir att ansvara för skötseln av denna. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är gräsklippning, häck- och trädklippning samt underhåll av bevattning och fontäner. I tjänsten ingår även allmänt underhållsarbete och enklare lantbrukssysslor. 

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete, är tekniskt intresserad och som trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta och har ett gott ordningssinne. Erfarenhet av lantbruksarbete är meriterande.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete i en vacker miljö tillsammans med trevliga arbetskamrater.

Tjänsten kan erbjudas som heltids- alternativt säsongsanställning.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref nr 257”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast 10 februari 2012
cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica