Nr: 264 Verksamhetsledare

Sök senast: Tillsatt

Sveriges Nötköttsproducenter är en intresseförening för alla kategorier av nötköttsproducenter. Vårt mål är att förbättra lönsamheten och hävda nötköttsproducenternas intressen. Vi ska initiera och följa upp forskning, utveckling och rådgivning samt underlätta kontakten mellan nötköttsproducenter i hela landet. Sveriges Nötköttsproducenter har 18 lokala klubbar i olika delar i landet som bevakar regionela/lokala nötköttsfrågor, ordnar gårdsbesök, kurser, studieresor mm.

Sveriges Nötköttsproducenter

söker

Verksamhetsledare


VI erbjuder dig som har ett stort intresse för nötköttsproduktion ett spännande och omväxlande arbete. Som verksamhetsledare arbetar du utifrån styrelsens uppsatta handlingsplan och representerar denna på olika sammankomster. Du bevakar viktiga frågor inom näringspolitik, företagsutveckling, nötköttsmarknad och kommunikation. En viktig del av arbetet är att kommunicera ut styrelsens arbete till medlemmar, myndigheter, företag och organisationer. Du bistår styrelsen i kontakter med myndigheter och massmedia.

Du arbetar med beredningsarbetet inför styrelsemöten och fungerar som styrelsens sekreterare. Verksamhetsledaren är kontaktperson till de lokala klubbarna och stöttar dem i deras verksamhet, främst med medlemsvärvning.

För att trivas med och var framgångsrik som verksamhetsledare behöver du vara utåtriktad, kommunikativ och förtroendeskapande. Du ska kunna arbeta självständigt i nära sammarbete med styrelsen och vara strukturerad och drivande.

Vi tror att du är lantmästare med inriktning på marknad/kommunikation eller har annan motsvarande utbildning. Arbetslivserfarenhet inom nötköttsnäringen är meriterande.

Välkommen med din ansökan till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@ kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 264”

Har du frågor är du välkommen att ringa till ordf. Anita Persson, tel. 0703-31 00 09 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 16 mars 2012cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica