Nr: 265 Assistant Estate Manager

Sök senast: Avslutad

Vår kund äger stora markområden i södra England ca 1,5 timmes bilfärd från London. Verksamheten är inriktad på hjortuppfödning, betesdrift och skogsbruk. Målsättningen är att driva verksamheten med långsiktig uthållighet och att med stor varsamhet återställa marken till sent 1800-tal. Stora ansträngningar görs för utöka artrikedomen, både inom flora och fauna.

Kajson Agri Konsult

söker för kunds räkning

Assistant Estate Manager


Vi söker dig med stort intresse för att bevara och återställa agrikulturella landskap. Vi erbjuder ett unikt arbete i södra England där ett långsiktigt och målmedvetet arbete utförs att återställa landskapet till sent 1800-tal.

Som Assistant Estate Manager är du direkt underställd Estate Manager och är ansvarig för planering och utförandet av dokumentation och rapportering av arbetet med restaureringen.

Dokumentationen görs i form av både skriftliga rapporter och kartor över hela verksamheten och du tar också fram underlag inför styrelsemöten och andra sammankomster.

Lämplig utbildning för tjänsten är landskapsarkitekt gärna i kombination med yrkeserfarenhet av ekologi, landskapsvård och kartritning.

Tjänsten är placerad i södra England.

Välkommen med din ansökan till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 265”


Har du frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan 15 april 2012

 

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica