Nr: 270 VD

Sök senast: Tillsatt

Skånesemin är en ekonomisk förening som ägs av ca 1 200 skånska kött- och mjölkproducenter. Vår affärsidé är att sälja service och rådgivning och utveckla produktionen för våra medlemmar så att deras verksamhet blir enklare och roligare och ökar i lönsamhet. Vi brinner för att skapa framtidstro och attraktion för vår bransch!

Vår verksamhet omfattar bl.a. semin, dräktighetsundersökningar, kokontroll, avel samt rådgivning och utbildning inom utfodring, avel, djurhälsa, miljö och ekonomi. Skånesemin omsätter drygt 50 miljoner kronor och har ca 50 medarbetare. Besök oss gärna på www.skanesemin.se.

Skånesemin söker VD

Vår nuvarande vd lämnar oss efter drygt åtta framgångsrika år för att anta nya utmaningar och vi söker nu hans efterträdare. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete där din viktigaste uppgift blir att utveckla våra tjänster, ha en tät och öppen dialog med våra medlemmar och bedriva ett modernt och tydligt ledarskap.

I arbetet ingår även att vara verksamhetsledare för Skånemejerier Ek. För., där dialogen med medlemmarna och ansvar för ekonomin är de viktigaste arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som trivs i ledarrollen och är duktig på att entusiasmera dina medarbetare och samtidigt har ett ekonomiskt sinne och affärsmässighet. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i ledande befattning och är en dokumenterat god kommunikatör.

Vi tror att du är agronom eller lantmästare alternativt har en civilekonomutbildning med god inblick i lantbrukets frågor.

Tjänsten är placerad på Skånesemins kontor i Hörby.

Välkommen med din ansökan som du sänder till: anna@ kajson.se alternativt till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup

Märk din ansökan ”Ref.nr. 270”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ordförande i Skånesemin, Conny Fagerström, tel. 0703- 22 30 80 eller ordförande i Skånemejerier Ek. För, Anders Rolfsson, tel, 0706- 32 39 05. Du kan också ringa rekryteringskonsult Anna Kajson, tel, 0411- 45 733.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 26 september 2012

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica