Nr: 272 Produktionsingenjör

Sök senast: Tillsatt

Nordkalk tillhör Retting Group koncernen och är Nordeuropas ledande tillverkare av högklassiga kalkstensbaserade produkter för bland annat miljövård, industrin samt lantbruk. Nordkalk har verksamhet i 9 länder runt Östersjön och sysselsätter totalt ca 1 200 personer, varav 200 personer arbetar i Sverige. Nordkalk lägger stor vikt vid att förena industri och miljövård och vi är ISO 14001 miljöcertifierade. Mer om Nordkalk hittar du på vår hemsida www.nordkalk.se.

Nordkalk

 söker

Produktionsingenjör


Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete, med placering på Gotland, där du får möjlighet att varva dina arbetsuppgifter ute i fält med kontorsarbete. Som produktionsingenjör kommer du att arbeta både operativt och strategiskt och ta ansvar för att verksamheten utvecklas mot ökad effektivitet, tillgänglighet och säkerhet. Du kommer delta i arbetet med att planera produktionen i det största nybyggnadsprojekt som Nordkalk har haft, Bungeprojektet. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. optimering, investering, uppföljning och utvärdering av produktionen. Du har en viss beredskapstjänstgöring, och kan på sikt komma att agera ersättare för produktionschefen, som du också rapporterar till.

Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i grupp. Som person är du ansvarstagande, drivande och har lätt för att ta initiativ. Vi ser också att du har en positiv grundsyn samt en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som har ingenjörsexamen inom bergsteknik eller annan ingenjörsutbildning med liknande inriktning samt gärna arbetslivserfarenhet från tung industri eller processindustri. Det är meriterande om du också har kunskaper i IFS underhållssystem. B-körkort erfordras.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller med e-post till anna@ kajson.se. Märk din ansökan ” Ref.nr 272”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Mikael Lindberg, tel. 010- 476 26 14 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast 19 oktober 2012

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica